<!--to be add-->
Prihlásenie
Prihlasovacie meno
Nemáš ešte účet?

Sme najväčšia
online komunita ľudí

S Pokecom sa môžeš zabávať so svojimi priateľmi
a spoznávať nových kdekoľvek.
6 391 ľudí je online
6 391 ľudí je online
Prihlasovacie meno
Heslo
Zabudol si heslo?
Pokračuj pre viac informácií
Pokec je všade tam, kde si aj ty
Je jedno, či používaš mobil, tablet alebo počítač, Pokec máš
prístupný odkiaľkoľvek. Ak ešte nemáš účet, tak neváhaj – len
pár klikov ťa delí od zábavy a spoznávania nových ľudí.
DENNÉ ŠTATISTIKY
4 milióny +
Odoslaných
správ
12 tisíc +
Nahraných
fotiek
77 tisíc +
Poslaných fotiek
v RP
584 tisíc +
Hlasov v
Stretku
Vytvor si účet na Pokeci
A zabávaj sa s ľuďmi z tvojho okolia
Pokec píše príbehy
Anka022
Ahojte, môj príbeh sa začal v septembri 2012, keď som dostala rp od neznámeho chlapca. Rp bola úplne bláznivá, či náhodou nemám mačku, lebo jeho firemné psy roztrhali mačku malému dievčatku... a tu sa to všetko začalo. Začali sme si písať, vymenili telefóne čísla a mali neskutočne dlhé telefonáty. Zistili sme, že sme si padli do oka a dohodli sa na stretnutí. Stretnutie bolo veľmi pekné, išli sme na kávu a na prechádzku do parku. Vtedy medzi nami preskočila iskra a začal sa náš už 3 ročný vzťah. Postupne sme si kúpili spolu bytík, teraz sme v očakávaní prírastku, priateľ sa už nevie dočkať na malého Dominika :-) Som vďačná pokecu, lebo nebyť Vás, tak sa asi nikdy nestretneme, aj keď sme bývali len 6 km od seba, takže Pokec skutočne spája ľudí :-)
Tanicka888
Ahojte, nas pribeh sa zacal v lete 2013... Vzdy som mala predsudky voci ludom, vztahom, ktori sa dali dokopy vdaka POKECU... ale ako sa hovori: "Nikdy nehovor nikdy..." Na pokeci som bola asi od 15-tich :D Kopec ludi, rozhovorov, par obycajnych stretiek... Az raz som sa rozhodla, ze z POKECU idem prec... Prestalo ma to bavit......... Chcela som niekoho naozaj "normalneho" spoznat.......... Ako som sa rozhodla odist, uplne zmazat cely ucet, bol to jeden letny vikend, napisal mi.............. moj uz teraz manzel :) :) :) Presne si pamatam jeho prvu RP... pozrela som jeho profil, vyzeral to byt velmi pozitivny a sympaticky clovek, tak sme si obcas napisali... a potom sme sa stretli... od chvile, ako sme sa prvy krat uvideli, prezivam nebo na zemi... tento rok sme sa vzali a ja naozaj zijem svoj sen s muzom, ktoreho milujem z celeho srdca... Preto na POKEC nikdy nezanevriem... vyuzivam ho stále, udrziavam kontakty s priatelmi, s rodinou... a hlavne, vdaka POKECU mam pri sebe najlepsieho muza, manzela, kamarata, spriaznenu dusu... DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM!!! :* <3
looker57
Wow a je to tu :-) Konečne niekoho zaujíma môj príbeh, alebo skôr príbeh dvoch ,,pokecalov,, čo radi vtipkujú. V podstate taká tuctová príhoda . Bol piatok a chcela som ísť s partiou niečo vypiť, ako vždy. Dala som ešte zopár vtipov na sklo v miestnosti --VTIPY-HALUZE--, keď v tom nejaký idiot hádzal toľko veľa vtipov, až tie moje boli hneď preč...tak ma naštval, až som zostala a súperila s ním celú noc. O pekný piatkový večer s kamošmi som nadobro prišla. Po pol roku sme sa vzali a po šiestich už máme 5-ročnú a 2-mesačnú dcérku. Vyzeralo to len na spackaný večer :-) Ďakujem pokecu. Vtipy čítam stále, ale na sklo viac nič nedám. PS: A keďže som vtipálek, tak vetu doplním: ,,Vyzeralo to len na spackaný večer a ono som si spackala celý život !!! "
Zobraziť všetky príbehy
S aplikáciou Pokec sa môžeš zabávať so svojimi priateľmi a spoznávať nových kdekoľvek. Stiahni si ju zadarmo do svojho mobilu.