<!--to be add-->
Prihlásenie
Prihlasovacie meno
Nemáš ešte účet?

Sme najväčšia
online komunita ľudí

S Pokecom sa môžeš zabávať so svojimi priateľmi
a spoznávať nových kdekoľvek.
29 288 ľudí je online
29 288 ľudí je online
Prihlasovacie meno
Heslo
Zabudol si heslo?
Pokračuj pre viac informácií
Pokec je všade tam, kde si aj ty
Je jedno, či používaš mobil, tablet alebo počítač, Pokec máš
prístupný odkiaľkoľvek. Ak ešte nemáš účet, tak neváhaj – len
pár klikov ťa delí od zábavy a spoznávania nových ľudí.
DENNÉ ŠTATISTIKY
4 milióny +
Odoslaných
správ
12 tisíc +
Nahraných
fotiek
77 tisíc +
Poslaných fotiek
v RP
584 tisíc +
Hlasov v
Stretku
Vytvor si účet na Pokeci
A zabávaj sa s ľuďmi z tvojho okolia
Pokec píše príbehy
Lukas.R
K pokecu som sa dostal ešte na základnej škole. Na hodine informatiky sme sa učili, ako si vytvoriť svoju vlastnú emailovú schránku a spolužiaci mi poradili, že si ju mám založiť na azete. Prv som nevedel, čo azet obnáša a po čase som sa dostal k pokecu. Na pokeci sa mi podarilo spoznať veľa zaujímavých ľudí, ale aj ľudí, ktorých som radšej po čase ignoroval. Našiel som si tu prvé lásky a hlavne hlavne svoju druhú polovičku, s ktorou som už 4 roky. Ľúbim ju, vážim si ju a asi by som ju nevymenil :D
Anka022
Ahojte, môj príbeh sa začal v septembri 2012, keď som dostala rp od neznámeho chlapca. Rp bola úplne bláznivá, či náhodou nemám mačku, lebo jeho firemné psy roztrhali mačku malému dievčatku... a tu sa to všetko začalo. Začali sme si písať, vymenili telefóne čísla a mali neskutočne dlhé telefonáty. Zistili sme, že sme si padli do oka a dohodli sa na stretnutí. Stretnutie bolo veľmi pekné, išli sme na kávu a na prechádzku do parku. Vtedy medzi nami preskočila iskra a začal sa náš už 3 ročný vzťah. Postupne sme si kúpili spolu bytík, teraz sme v očakávaní prírastku, priateľ sa už nevie dočkať na malého Dominika :-) Som vďačná pokecu, lebo nebyť Vás, tak sa asi nikdy nestretneme, aj keď sme bývali len 6 km od seba, takže Pokec skutočne spája ľudí :-)
mishel431
Ja som na pokeci spoznala moju lásku, s ktorou som už 1 rok :) na pokeci sme si začali písať, stretli sme sa a sme spolu. Veľmi sa ľúbime a ďakujeme pokecu, že môžeme byť spolu :)
Zobraziť všetky príbehy
S aplikáciou Pokec sa môžeš zabávať so svojimi priateľmi a spoznávať nových kdekoľvek. Stiahni si ju zadarmo do svojho mobilu.