ČASTÉ otázky

Čo znamená „Zapamätať prihlásenie“?

Pri prihlasovaní na pokec.sk alebo na stránkach azet.sk a prihlasenie.azet.sk sa zobrazuje možnosť Zapamätať prihlásenie. Ak toto políčko zaškrtneš, znamená to, že zostaneš prihlásený aj po zatvorení okna prehliadača.

Prihlásenie - azet.sk

Prihlásenie - prihlasenie.azet.sk

Tvoje prihlásenie si budeme pamätať po dobu 14 dní, ak si sa medzitým sám neodhlásil cez tlačidlo "Odhlásiť" Permanentné prihlásenie platí iba pre 1 nick. Ak pri prihlasovaní ďalšieho nicku tiež zaškrtneš Zapamätať prihlásenie, toto prihlásenie bude platiť len pre tento (posledný) nick. V prípade, že budeš mať prihlásených viac nickov, môžeš medzi nimi voliť v zozname aktuálne prihlásených nickov.

Zoznam prihlásených nickov

Zmena prihláseného nicku

Na čo si treba dávať pozor?

Pri prihlasovaní na prihlasenie.azet.skpokec.sk alebo azet.sk cez iný počítač (ktorý používajú aj iní ľudia) je lepšie nepoužívať zapamätanie prihlásenia.  Ide predovšetkým o počítače v škole, mestskej knižnici a pod. Ak sa na takomto počítači zabudneš odhlásiť, zostaneš prihlásený a cudzí človek môže ľahko získať prístup k tvojmu kontu. Zapamätané prihlásenie je časovo limitované na dobu 14 dní. Po uplynutí tejto doby budeš automaticky odhlásený.