Chceš dostávať najaktuálnejšie verzie aplikácie Pokec? Staň sa testerom a svojím feedbackom sa budeš priamo podieľať na vývoji nových funkcií.

BETA testing je zatiaľ otvorený a dostupný pre každého.

Prečo testovať?

  • Budeš mať prístup k novým verziám skôr, ako ostatní používatelia.
  • Svojim postrehom nám pomôžeš vylepšiť aplikáciu ešte počas jej vývoja.
  • Tvoje pripomienky môžu byť zohľadnené pri finálnom zverejnení aplikácie.

Ako vstúpiť do programu testovania pre Android?

Ak sa zapojíš do programu pre BETA testovanie, nemusíš si nič nové inštalovať. Stačí, ak sa staneš testerom na nasledujúcom linku https://play.google.com/apps/testing/sk.pokec a v Obchode Play uvidíš automaticky nové BETA verzie, keď ich pripravíme.

Pri názve našej aplikácie bude napísané, (BETA) a tak budete vedieť, že inštalujete aktualizáciu, ktorá je úplne nová a práve na nej pracujeme. Z tohto dôvodu môže obsahovať chyby a nemusí fungovať korektne.

Avšak budeme radi, ak nám práve tieto pripomienky pošlete prostredníctvom recenzie na Google Play alebo nám napíšte priamo na pokecgroup@gmail.com

Z testovania môžete samozrejme kedykoľvek vystúpiť.

Ako vstúpiť do programu testovania pre iPhone?

Na zariadeniach iPhone vám budeme nové verzie aplikácie na prednostné vyskúšanie zverejňovať v oficiálnej aplikácii od Apple s názvom Testflight.

Do testovania sa zapojíte na tomto linku: :::: link pripravujeme ::::

Inštalácia aplikácii Pokec:

Ak ešte nemáš svoj účet a chceš si s niekým pokecať, zaregistruj sa, vytvor si svoj atraktívny profil a prezeraj používateľov na Pokeci. Ak ťa niekto osloví, už stačí len napísať.

Sleduj nás na Facebooku a všetko sa dozvieš včas, ihneď po publikovaní nových článkov :)